Viestiasetukset

Voit muokata viestien ilmoitusasetuksia ja sitä, saatko välitystiedot.

Viestien ilmoitusasetusten muuttaminen

1. Etsi ja napauta Messages icon.
    2. Napauta Menu icon ja napauta sitten Asetukset.
    3. Jos haluat määrittää ilmoitusäänen, napauta Ilmoitukset > Lisäasetukset > Ääni ja valitse sitten haluamasi vaihtoehto tai napauta Create contact icon ja valitse sitten laitteeseen tallennettu musiikkitiedosto.
    4. Vahvista napauttamalla OK.
    5. Jos haluat muokata muita ilmoitusasetuksia, voit tehdä sen liukusäätimiä napauttamalla.

Lähetettävien viestien toimituskuittausten ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Etsi ja napauta Messages icon.
    2. Napauta Menu icon ja napauta sitten Asetukset.
    3. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, valitse SIM-kortti. Jos sinulla on yhden SIM-kortin laite, napauta Lisäasetukset.
    4. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla Tekstiviestien toimituskuittaukset-liukusäädintä.

Kun toimituskuittaukset ovat käytössä, toimitetuissa viesteissä näytetään Toimitettu-ilmoitus.