Laitteen yhdistäminen USB-lisälaitteisiin

USB Type-C -isäntäsovittimella voit yhdistää laitteeseesi USB-lisävarusteita, esimerkiksi USB-tallennusvälineitä, analogisia kuulokkeita, peliohjaimia, UBS-näppäimistöjä ja USB-hiiriä. Jos USB-lisävarusteessa on USB Type-C -liitin, et tarvitse USB Type-C -isäntäsovitinta.

Laitteessa on suojaton USB-portti. Jos laite kastuu, varmista, että portti on kuivunut kokonaan ennen USB-kaapelin liittämistä. Jos USB-liitännässä havaitaan vettä, saat ilmoituspaneelissa varoituksen.

USB-isäntäsovittimia myydään erikseen. Sony ei takaa, että laitteesi tukee kaikkia USB-lisävarusteita.

Kuulokkeiden käyttö USB Type-C -liitännän ja 3,5 mm:n ääniliitännän sovittimen avulla

1. Yhdistä kuulokkeet USB Type-C -liitännän ja 3,5 mm:n ääniliitännän sovittimeen.
    2. Yhdistä USB Type-C -liitännän ja 3,5 mm:n ääniliitännän sovitin laitteesi USB-porttiin.