Yhteystietojen varmuuskopioiminen

Voit varmuuskopioida yhteystiedot sisäiseen tallennustilaan, muistikortille tai SIM-kortille.

Kaikkien yhteystietojen vieminen muistikortille

1. Etsi ja napauta Contacts icon.
    2. Napauta Options icon > Asetukset > Vie > SD-kortille tai sisäiseen muistiin (.vcf-tiedosto).
    3. Napauta Options icon > SD-kortti.
    4. Valitse kohdekansio ja napauta sitten Tallenna.

Yhteystietojen vieminen SIM-kortille

Kun viet yhteystietoja SIM-kortille, kaikkia tietoja ei välttämättä viedä. Tämä johtuu SIM-korttien muistirajoituksista.

1. Etsi ja napauta Contacts icon.
    2. Napauta Options icon > Asetukset > Vie.
    3. Jos sinulla on yhden SIM-kortin laite, napauta Vie SIM-kortille. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, valitse SIM-kortti, johon yhteystiedot viedään.
    4. Napauta OK.
    5. Valitse vietävät yhteystiedot ja napauta sitten Vie.
    6. Valitse vaihtoehto ja napauta sitten OK.

Kaikkien yhteystietojen vieminen sisäiseen muistiin

1. Etsi ja napauta Contacts icon.
    2. Napauta Options icon > Asetukset > Vie > SD-kortille tai sisäiseen muistiin (.vcf-tiedosto).
    3. Napauta Menu icon > Näytä sis. tallennustila.
    4. Napauta Options icon ja napauta sitten laitteesi mallinumeroa kohdan Internal storage icon vieressä.
    5. Valitse kohdekansio tai napauta Tallenna.