TalkBack

TalkBack on näytönlukija heikkonäköisille käyttäjille. TalkBack kertoo Android-laitteen tapahtumat ja toiminnot puhuttuna. TalkBack kuvaa käyttöliittymää ja kertoo ääneen ohjelmistovirheet, ilmoitukset ja viestit.

TalkBack -toiminnon käyttöönotto

1. Etsi ja napauta Asetukset > Esteettömyys > TalkBack.
    2. Napauta liukusäädintä ja napauta sitten OK.

Voit muuttaa TalkBack -toiminnon puhe-, palaute- ja kosketusasetuksia napauttamalla Asetukset ja napauttamalla sitten näyttöä kahdesti.

TalkBack käynnistää opetusohjelman heti, kun otat sen käyttöön. Voit sulkea opetusohjelman napauttamalla Back icon-kohtaa ja napauttamalla sitten näyttöä kaksi kertaa.

TalkBack-toiminnon poistaminen käytöstä

1. Napauta Asetukset ja napauta sitten mitä tahansa näytön kohtaa kahdesti.
    2. Selaa luetteloa vähintään kahdella sormella, napauta Esteettömyys ja napauta sitten mitä tahansa näytön kohtaa kahdesti.
    3. Selaa luetteloa vähintään kahdella sormella, napauta TalkBack ja napauta sitten mitä tahansa näytön kohtaa kahdesti.
    4. Napauta toiminnon käytössä / ei käytössä -kytkintä ja napauta sitten mitä tahansa näytön kohtaa kahdesti.
    5. Napauta OK ja napauta sitten mitä tahansa näytön kohtaa kahdesti.