Äänentoiston parantaminen

Voit parantaa laitteesi ääntä ottamalla manuaalisesti käyttöön yksittäisiä ääniasetuksia, kuten taajuuskorjaimen tai tilaäänet. Voit ottaa käyttöön dynaamisen normalisoinnin, joka minimoi erot kappaleiden ja videoiden äänenvoimakkuudessa.

Parannetut äänitehosteet toimivat vain, kun yhdistät laitteeseesi analogiset kuulokkeet USB Type-C- ja 3,5 mm:n ääniliitännän sovittimella. Ne eivät ole käytettävissä digi- tai USB-kuulokkeissa.

Pakattujen musiikkitiedostojen laadun parantaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ääniasetukset.
    2. Ota toiminto käyttöön napauttamalla kohdan DSEE HX liukusäädintä.

Tämä asetus on käytettävissä vain langallisilla kuulokkeilla, jotka tukevat hifi-ääniä.

Äänentoiston parantaminen automaattisesti

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ääniasetukset.
    2. Ota toiminto käyttöön napauttamalla ClearAudio+ -liukusäädintä.

Ääniasetusten muokkaaminen manuaalisesti taajuuskorjaimella

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ääniasetukset.
    2. Jos ClearAudio+ tai DSEE HX on käytössä, poista se käytöstä napauttamalla liukusäädintä.
    3. Napauta Äänitehosteet > Taajuuskorjain.
    4. Jos haluat säätää ääniä manuaalisesti, vedä taajuusaluepainikkeita. Jos haluat valita jonkin valmiin asetuksen, napauta Music equalizer icon, valitse haluamasi asetus ja vahvista valinta napauttamalla OK.

Äänentoistoasetusten manuaalinen säätö ei vaikuta puheviestintäsovelluksiin. Esimerkiksi puheluiden äänenlaatu ei muutu.

Surround-äänten käyttöönotto

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ääniasetukset > Äänitehosteet > Surround-ääni.
    2. Valitse asetus pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle ja vahvista valinta napauttamalla Back icon.

Äänenvoimakkuuserojen minimointi dynaamisella normalisoinnilla

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ääniasetukset.
    2. Jos DSEE HX on käytössä, poista se käytöstä napauttamalla liukusäädintä.
    3. Ota toiminto käyttöön napauttamalla kohdan Dynaaminen normalisointi liukusäädintä.