account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Kameran vianmääritys

    Jos kamera ei toimi oikein, voit suorittaa vianmääritystestin ja määrittää, onko ongelma pääkamerassa, etukamerassa, salamassa vai kameranäppäimessä.

    Kameran vianmääritystestin suorittaminen

    1. Tarkista, että Internet-yhteys on muodostettu. Kun käytät kameraa, napauta Settings icon.
    2. Näet lisää asetuksia vetämällä luetteloa.
    3. Napauta Ohje.
    4. Valitse luokka ja noudata sitten näytön ohjeita.
    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Etsi tuotteesi
    Find
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero