Tietoja tästä käyttöoppaasta

Arrow left Xperia XZ2 – tuen yleiskatsaus

Tämä käyttöopas ( Xperia XZ2 ) koskee ohjelmistoversiota Android™ 9.0 . Jos et ole varma, mikä ohjelmistoversio laitteessasi on, voit tarkistaa sen Asetukset-valikosta.

Järjestelmä- ja sovelluspäivitysten myötä laitteesi toiminnot ja ominaisuudet saattavat poiketa tässä käyttöoppaassa kuvatuista. Päivitys ei välttämättä vaikuta Android-versioon. Lisätietoja ohjelmistopäivityksistä on kohdassa Puhelimen päivittäminen.

Laitteen nykyisen ohjelmistoversion ja mallinumeron tarkistaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Järjestelmä > Tietoja puhelimesta.
    2. Näet laitteen nykyisen ohjelmistoversion kohdasta Ohjelmistoversion numero . Näet laitteen nykyisen mallinumeron kohdasta Malli .

Palveluiden ja toimintojen rajoitukset

Tässä käyttöoppaassa kuvattuja palveluita ja toimintoja ei välttämättä tueta kaikissa maissa ja kaikilla alueilla tai kaikissa verkoissa ja/tai kaikkien palveluntarjoajien toimesta. Kansainvälistä GSM-hätänumeroa voi käyttää aina missä tahansa maassa ja verkossa sekä millä tahansa alueella ja minkä tahansa operaattorin verkossa, kunhan laite on yhteydessä matkapuhelinverkkoon. Kysy verkko-operaattoriltasi tai palveluntarjoajaltasi tiettyjen palveluiden tai toimintojen saatavuudesta ja siitä, koituuko niistä ylimääräisiä käyttökustannuksia.

Tiettyjen tässä oppaassa kuvattujen toimintojen ja sovelluksien käyttäminen saattaa edellyttää Internet-yhteyttä. Laitteen muodostamasta Internet-yhteydestä saatetaan periä tiedonsiirtomaksu. Pyydä lisätietoja verkkopalveluntarjoajaltasi.