Valokuvien ja videoiden katselu

Albumisovelluksessa voit katsoa kameralla otettuja valokuvia ja videoita ja vastaavaa laitteeseen tallennettua sisältöä. Kaikki valokuvat ja videot näytetään aikajärjestyksessä ruudukossa.

Albumi-sovelluksen yleiskatsaus

Album in grid view
    1 Avaa Albumi-aloitusnäytön valikko
    2 Jaa mediatiedostoja toisen laitteen kanssa lähetystoiminnolla
    3 Näytä valikkovaihtoehdot
    4 Katso valokuvista ja videoista koostuva diaesitys
    5 Avaa Albumi-aloitusnäytön valikko vetämällä näyttöä
    6 Näytä ryhmän kohteiden päivämäärä
    7 Näytä valokuva tai video napauttamalla sitä
    8 Näet sisältöä vierittämällä näyttöä ylös- tai alaspäin

Kuvien ja videoiden katsominen

1. Etsi ja napauta Albumi.
    2. Napauta kuvaa tai videota, jonka haluat katsoa. Napauta tarvittaessa Music play normal icon.
    3. Kun haluat nähdä seuraavan kuvan tai videon, sipaise vasemmalle. Kun haluat nähdä edellisen kuvan tai videon, sipaise oikealle.

Albumi-sovellus ei ehkä tue kaikkia tiedostomuotoja.

Voit määrittää näytön kiertymään automaattisesti laitteen mukana. Voit ottaa tämän toiminnon käyttöön ja poistaa sen käytöstä napauttamalla Asetukset > Näyttö ja napauttamalla sitten Kierrä näyttöä automaattisesti -kytkintä.

Pikkukuvien koon muuttaminen

• Kun katselet valokuvien ja videoiden pikkukuvia albumissa, lähennä levittämällä kahta sormea tai loitonna viemällä kahta sormea yhteen.

Valokuvan zoomaaminen

• Kun katselet valokuvaa, lähennä levittämällä kahta sormea tai loitonna viemällä kahta sormea yhteen.

Valokuvista koostuvan diaesityksen katseleminen

1. Kun katselet valokuvaa, avaa työkalurivit napauttamalla näyttöä ja napauta sitten Menu icon > Diaesitys aloittaaksesi albumin kaikkien valokuvien esityksen.
    2. Voit lopettaa diaesityksen napauttamalla valokuvaa.

Videon katsominen

1. Etsi Albumi-sovelluksessa video, jonka haluat katso, ja napauta sitä.
    2. Napauta Music play normal icon.
    3. Jos näytössä ei ole toiston hallintakuvakkeita, voit tuoda ne esiin napauttamalla näyttöä. Voit piilottaa hallintakuvakkeet napauttamalla näyttöä uudelleen.

Videon keskeyttäminen

1. Tuo ohjauspainikkeet näkyviin napauttamalla näyttöä videota toistaessasi.
    2. Napauta Pause music icon.

Eteen- ja taaksepäin siirtyminen videossa

1. Tuo ohjauspainikkeet näkyviin napauttamalla näyttöä videota toistaessasi.
    2. Voit siirtyä videossa taaksepäin vetämällä edistymispalkin osoitinta vasemmalle ja eteenpäin vetämällä sitä oikealle.

Videon äänenvoimakkuuden säätäminen

• Paina äänenvoimakkuusnäppäintä ylös tai alas.