Matkapuhelinverkkojen valitseminen

Laitteesi tukee jopa kolmen eri verkon käyttöä samanaikaisesti. Voit valita jonkin seuraavista verkkotilojen yhdistelmistä:

• yksi WCDMA-verkko
    • yksi GSM-verkko
    • yksi WCDMA-verkko ja yksi GSM-verkko
    • yksi LTE-verkko, yksi WCDMA-verkko ja yksi GSM-verkko.

Laite vaihtaa matkapuhelinverkkoja automaattisesti riippuen siitä, mitkä matkapuhelinverkot ovat käytettävissä eri alueilla. Voit myös määrittää laitteen manuaalisesti käyttämään tiettyä mobiiliverkkotyyppiä, kuten WCDMA- tai GSM-verkkoa.

Tilarivin tilakuvakkeet vaihtelevat sen mukaan, millaiseen verkkoon olet muodostanut yhteyden. Eri tilakuvakkeet on kuvattu kohdassa Tilakuvakkeet.

Verkkotilan valitseminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Mobiiliverkko.
    2. Napauta Lisäasetukset > Ensisijainen verkko ja valitse sitten verkkotila.

Toisen verkon valitseminen manuaalisesti

1. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Mobiiliverkko.
    2. Poista käytöstä napauttamalla Lisäasetukset > Valitse verkko automaattisesti -kytkintä ja napauta sitten Verkko.
    3. Valitse verkko.

Jos valitset verkon manuaalisesti, laite ei hae muita verkkoja, vaikka siirryt pois manuaalisesti valitun verkon alueelta.

Verkon automaattivalinnan käyttöön ottaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Mobiiliverkko.
    2. Napauta Lisäasetukset ja ota käyttöön napauttamalla Valitse verkko automaattisesti-kytkintä.