Näytönsuojukset

Irrota näytön suojakalvo ennen laitteen käyttöä. Voit irrottaa kalvon vetämällä kielekkeestä.

Näytönsuojukset ja kotelot suojaavat laitettasi. Suosittelemme, että käytät vain Xperia™-laitteellesi tarkoitettuja näytönsuojuksia. Muiden valmistajien näytönsuojusten käyttö voi estää laitetta toimimasta oikein, sillä se saattaa peittää tunnistimet, linssit, kaiuttimet tai mikrofonit. Se voi myös mitätöidä takuun.