Puheluiden vastaanottaminen

Jos saat puhelun laitteen ollessa lepotilassa tai näytön ollessa lukittuna, puhelinsovellus avautuu täyttäen koko näytön. Jos saat puhelun, kun näyttö on käytössä, saapuva puhelu näytetään kelluvana ilmoituksena eli pienennettynä ikkunana, joka kelluu avoinna olevan näytön päällä. Kun saat tällaisen ilmoituksen, voit vastata puheluun ja avata puhelinsovellusnäytön tai hylätä puhelun ja jäädä nykyiseen näyttöön.

Puheluun vastaaminen näytön ollessa sammutettuna

• Kun saat puhelun, pyyhkäise Answer call icon ylös.

Puheluun vastaaminen näytön ollessa käytössä

• Kun saat puhelun, napauta näytön yläreunan ilmoituksessa VASTAA.

Sen sijaan, että vastaisit puheluun, voit siirtyä puhelinsovelluksen päänäyttöön napauttamalla ilmoitusikkunan yläosaa. Näin käytettävissäsi on enemmän hallintatoimintoja. Voit esimerkiksi hylätä puhelun viestillä.

Puhelun hylkääminen, kun näyttö on sammutettu

• Kun saat puhelun, pyyhkäise Answer call icon alas.

Puhelun hylkääminen näytön ollessa käytössä

• Kun saat puhelun, napauta näytön yläreunan ilmoituksessa HYLKÄÄ.

Sen sijaan, että hylkäisit puhelun, voit siirtyä puhelinsovelluksen päänäyttöön napauttamalla ilmoitusikkunaa. Tällä tavoin käytettävissäsi on enemmän hallintatoimintoja. Voit esimerkiksi hylätä puhelun viestillä tai siirtää .

Saapuvan puhelun soittoäänen mykistäminen

• Kun puhelu saapuu, paina äänenvoimakkuusnäppäintä.

Puhelun hylkääminen tekstiviestillä

Kun hylkäät puhelun tekstiviestillä, viesti lähetetään automaattisesti soittajalle. Lisäksi se tallennetaan yhteystiedon viestikeskusteluun.

Voit valita jonkin laitteessa olevista ennalta määritetyistä viesteistä tai luoda uuden viestin. Voit myös luoda omia viestejäsi muokkaamalla ennalta määritettyjä viestejä.

Puhelun hylkääminen tekstiviestillä, kun näyttö on sammutettu

1. Kun saat puhelun, vedä Write response icon näytön keskelle.
    2. Valitse valmis viesti tai napauta Kirjoita uusi viesti.

Puhelun hylkääminen tekstiviestillä, kun näyttö on päällä

1. Kun saat puhelun, napauta puhelinnumeron tai soittajan nimen sisältävää ilmoitusikkunaa.
    2. Vedä Write response icon näytön keskelle.
    3. Valitse valmis viesti tai napauta Kirjoita uusi viesti.

Toisen puhelun hylkääminen tekstiviestillä

1. Kun kuulet toistuvia piippauksia puhelun aikana, vedä Write response icon näytön keskelle.
    2. Valitse valmis viesti tai napauta Kirjoita uusi viesti.

Puhelun hylkäämiseen käytettävän tekstiviestin muokkaaminen

1. Etsi Dialer icon ja napauta sitä.
    2. Napauta Menu icon > Asetukset > Puhelut.
    3. Napauta Hylkää puhelu viestillä.
    4. Napauta muokattavaa viestiä ja tee haluamasi muutokset.
    5. Napauta OK.