Puheluiden soittaminen

Voit soittaa puhelun valitsemalla numeron manuaalisesti tai etsimällä numeroita yhteystietoluettelosta ja puhelulokeista nopeasti smart dial -toiminnolla. Voit soittaa videopuhelun laitteeseen sisältyvällä Duo-videokeskustelusovelluksella.

Puheluiden soittamisen yleiskuvaus

Making calls

1 Näytä älykäs valinta ja vaihtoehdot
    2 Poista
    3 Valintapaneeli
    4 Soittopainike

Valintapaneelin avaaminen

1. Etsi Dialer icon ja napauta sitä.
    2. Jos valintapaneeli ei tule näkyviin, napauta Call dialpad icon.

Puhelinnumeron valinta

1. Etsi ja napauta Dialer icon.
    2. Jos puheluloki tulee esiin, tuo valintapaneeli näkyviin napauttamalla Call dialpad icon.
    3. Anna puhelinnumero ja napauta Call dialer icon.

Puhelun soittaminen Smart Dial -toiminnon avulla

1. Etsi Dialer icon ja napauta sitä.
    2. Jos puheluloki on näkyvissä, tuo valintapaneeli näkyviin napauttamalla Call dialpad icon.
    3. Kirjoita näppäimistöllä haluamaasi yhteystietoa vastaavat numerot tai kirjaimet. Kun kirjoitat kirjaimia tai numeroita, näyttöön tulee luettelo mahdollisista vaihtoehdoista.
    4. Napauta yhteystietoa, jolle haluat soittaa.

Ulkomaanpuhelun soittaminen

1. Etsi Dialer icon ja napauta sitä. Puheluloki tulee näkyviin.
    2. Tuo valintapaneeli näkyviin napauttamalla Call dialpad icon.
    3. Paina 0-näppäintä pitkään, kunnes +-merkki tulee näkyviin.
    4. Anna maatunnus, suuntanumero (ilman ensimmäistä nollaa) ja puhelinnumero. Napauta sitten Call dialer icon.

Suoravalintanumeron lisääminen aloitusnäyttöön

1. Napauta mukautusvalikossa Lisäohjelmat > Pikakomennot.
    2. Selaa sovellusluetteloa ja valitse Puhelu.
    3. Valitse yhteystieto ja numero, jota haluat käyttää suoravalintanumerona.

Puhelinnumeron näyttäminen tai piilottaminen puheluita soitettaessa

1. Etsi Dialer icon ja napauta sitä.
    2. Napauta Menu icon > Asetukset > Puhelut.
    3. Napauta Lisäasetukset > Soittajan tunnus ja valitse haluamasi asetus.

Kaikki operaattorit eivät ehkä tarjoa tätä toimintoa.