account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Laitteen IMEI-numeron tarkistaminen

    Laitteellasi on yksilöllinen tunnistenumero, jota kutsutaan IMEI-numeroksi tai tuotetunnukseksi. Pidä tämä numero tallessa. Saatat tarvita sitä, jos laitteesi varastetaan tai otat yhteyttä tukeen.

    IMEI-numeron tarkistaminen valintapaneelin avulla

    1. Etsi Dialer icon ja napauta sitä.
    2. Napauta Call dialpad icon.
    3. Kirjoita valintapaneelissa *#06#. IMEI-numero on näytetään automaattisesti.

    Lokeroon merkityn IMEI-numeron tarkistaminen

    IMEI-numeroiden tarkistaminen

    1. Vedä muistikortin ja SIM-kortin lokero ulos kynnellä.
    2. Vedä merkintää ulospäin kynnellä. IMEI-numero on merkitty siihen.
    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Close Sulje
    Etsi tuotteesi
    Find
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero