Automaattinen täyttö

Aut. täyttö säästää aikaa, kun täytät lomakkeita. Kun Automaattinen täyttö -palvelu on käytössä, nimien, puhelinnumeroiden, osoitteiden ja luottokorttitietojen kaltaiset tiedot tallennetaan, jotta voit käyttää niitä myöhemmin uudelleen. Automaattinen täyttö Googlen avulla on oletusarvoisesti käytössä, mutta voit poistaa sen käytöstä tai vaihtaa toiseen sovellukseen halutessasi.

Automaattisen täytön sovelluksen valitseminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Järjestelmä > Kielet ja syöttötapa.
    2. Napauta Lisäasetukset > Automaattinen täyttö -palvelu.
    3. Jos haluat ladata toisen sovelluksen ( Automaattinen täyttö -palvelu ), valitse asetus tai napauta Add icon.