Yhteystietojen lisääminen ja muokkaaminen

Voit lisätä, muokata ja poistaa laitteen sekä synkronoitujen tilien yhteystietoja. Voit lisätä yhteystiedoille kuvia ja määrittää niille yksilöllisiä soittoääniä. Voit myös muokata omia yhteystietojasi.

Yhteystiedon lisääminen

1. Etsi Contacts icon ja napauta sitä.
    2. Napauta Add new contact icon.
    3. Jos olet lisäämässä yhteystietoja ensimmäistä kertaa ja sinulla on useita tilejä laitteeseesi synkronoituna, valitse haluamasi tili. Tästä tulee oletustili, jolle yhteystiedot tallennetaan. Myöhemmin voit valita yhteystiedon tallennussijainnin napauttamalla Add new contact icon > Tallennetaan tilille.
    4. Kirjoita tai valitse haluamasi yhteyshenkilön tiedot.
    5. Kun olet valmis, napauta Tallenna.

Jos haluat vaihtaa yhteystietojen oletustallennussijaintia, napauta Options icon ja valitse uusi tili. Jos haluat tallentaa yhteystiedot vain laitteeseesi, voit napauttaa Puhelimen yhteystieto . Jos haluat siirtää olemassa olevan yhteystiedon toiselle tilille, sinun täytyy luoda se uudelleen ja tallentaa se haluamallesi tilille.

Jos lisäät plusmerkin ja maatunnuksen yhteyshenkilön puhelinnumeron eteen, numeroa ei tarvitse muokata, kun myöhemmin soitat puheluita ulkomailla.

Yhteystiedon muokkaaminen

1. Etsi Contacts icon ja napauta sitä.
    2. Napauta muokattavaa yhteystietoa ja napauta sitten Edit contact icon.
    3. Muokkaa haluamiasi tietoja.
    4. Kun olet valmis, napauta Tallenna.

Jotkut synkronointipalvelut eivät salli yhteystietojen muokkaamista.

Yhteystiedon kuvan lisääminen tai poistaminen

1. Etsi Contacts icon ja napauta sitä.
    2. Napauta muokattavaa yhteystietoa ja napauta sitten Edit contact icon.
    3. Napauta Normal cam mode icon ja valitse asetus.
    4. Kun kuva on päivitetty, napauta Tallenna.

Voit myös lisätä kuvan yhteystiedolle suoraan Albumi -sovelluksesta. Jos haluat lisätä verkkotilille tallennetun kuvan, sinun täytyy ladata kuva ensin.

Yhteystiedon soittoäänen mukauttaminen

1. Etsi ja napauta Contacts icon.
    2. Napauta muokattavaa yhteystietoa ja napauta sitten Menu icon > Aseta soittoääni.
    3. Valitse soittoääni. Voit myös napauttaa Add icon ja valita sitten laitteeseen tallennetun musiikkitiedoston.
    4. Napauta OK.

Kaikkien tietyn yhteystiedon puheluiden siirtäminen vastaajaan

1. Etsi Contacts icon ja napauta sitä.
    2. Valitse haluamasi yhteystieto.
    3. Napauta Menu icon > Ohjaa suoraan vastaajaan.

Yhteystietojen poistaminen

1. Etsi Contacts icon ja napauta sitä.
    2. Napauta poistettavaa yhteystietoa pitkään.
    3. Napauta Delete icon ja napauta sitten POISTA.
    4. Jos haluat poistaa yhteystietoja, valitse haluamiesi yhteystietojen valintaruudut.
    5. Napauta Delete icon ja napauta sitten POISTA.

Omien yhteystietojen muokkaaminen

1. Etsi Contacts icon ja napauta sitä.
    2. Napauta Options icon > Omat tiedot.
    3. Napauta Edit contact icon ja anna sitten uudet tiedot tai tee haluamasi muutokset.
    4. Kun olet valmis, napauta Tallenna.

Uuden yhteystiedon luominen tekstiviestistä

1. Etsi ja napauta Messages icon.
    2. Napauta puhelinnumeron vieressä olevaa kuvaketta ja napauta sitten Lisää kontakti.
    3. Valitse aiemmin luotu yhteystieto tai napauta Luo uusi yhteystieto.
    4. Muokkaa yhteystiedon tietoja ja napauta Tallenna.