Dataliikenteen SIM-kortin valitseminen

Tämä toiminto on käytettävissä vain kahden SIM-kortin laitteissa.

Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, voit valita milloin tahansa, mitä SIM-korttia dataliikenteessä käytetään. Voit tehdä tämän laitteen käyttöönoton yhteydessä, mutta voit myös muokata tätä myöhemmin Asetukset -valikossa.

Tiedonsiirtoon käytettävän SIM-kortin vaihtaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Kaksois-SIM > Matkapuhenverkon data.
    2. Valitse SIM-kortti, jota haluat käyttää datatiedonsiirtoon.

Valitse nopeaan tiedonsiirtoon SIM-kortti, joka tukee nopeinta mobiiliverkkoa, esimerkiksi 4G.