Sovellusten asetusten palauttaminen

Voit palauttaa sovelluksen asetukset tai tyhjentää sovellustiedot, jos sovelluksesi lakkaa vastaamasta tai aiheuttaa ongelmia laitteessa.

Sovellusasetusten nollaaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Sovellukset ja ilmoitukset.
    2. Näytä kaikki sovellukset napauttamalla Show more options right icon. Napauta Menu icon > Nollaa sovellusasetukset > Nollaa sovellukset.

Sovellusasetusten nollaaminen ei poista sovellustietoja laitteesta.

Sovellustietojen tyhjentäminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Sovellukset ja ilmoitukset.
    2. Valitse sovellus tai palvelu ja napauta sitten Tallennustila > TYHJENNÄ TIEDOT > OK.

Kun sovellustiedot tyhjennetään, valitun sovelluksen tiedot poistetaan laitteesta pysyvästi. Kaikkien sovellusten ja palveluiden tietoja ei ole mahdollista poistaa.

Sovellusvälimuistin tyhjentäminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Sovellukset ja ilmoitukset.
    2. Valitse sovellus tai palvelu ja napauta sitten Tallennustila > TYHJENNÄ VÄLIMUISTI.

Kaikkien sovellusten ja palveluiden sovellusvälimuistia ei ole mahdollista tyhjentää.

Sovelluksen oletusasetusten tyhjentäminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Sovellukset ja ilmoitukset.
    2. Valitse sovellus tai palvelu ja napauta sitten Lisäasetukset > Avaa oletuksena > OLETUSTEN TYHJENNYS.

Kaikkien sovellusten tai palveluiden oletusasetuksia ei ole mahdollista tyhjentää.