Aloitusnäyttö

Aloitusnäyttö on laitteen käytön aloituspiste. Se muistuttaa tietokoneen työpöytää. Aloitusnäytön ruutujen määrä näkyy pisteinä aloitusnäytön alaosassa. Korostettu piste osoittaa tällä hetkellä näytetyn ruudun.

Kotinäyttöön siirtyminen

• Paina Home icon.

Aloitusnäytön selaaminen

Aloitusnäyttö

Aloitusnäytön ruudut

Voit lisätä aloitusnäyttöön uusia ruutuja (enintään seitsemän) sekä poistaa ruutuja. Voit myös määrittää ruudun, jota on tarkoitus käyttää aloitusnäytön pääruutuna.

Aloitusnäytön ruudut

Ruudun lisääminen aloitusnäytön ruuduksi

1. Kosketa tyhjää kohtaa aloitusnäytöllä, kunnes laite värisee.
    2. Siirry sipaisemalla oikealle tai vasemmalle ruutuun, jonka haluat määrittää aloitusnäytön pääruuduksi, ja napauta sitten Set home screen pane icon.

Kun Google-syöte on käytössä, vasemmanpuoleisin ruutu on varattu sille. Tässä tapauksessa et voi vaihtaa aloitusnäytön pääruutua. Lisätietoja on kohdassa Google Feed.

Ruudun lisääminen aloitusnäyttöön

1. Kosketa tyhjää kohtaa aloitusnäytöllä, kunnes laite värisee.
    2. Pyyhkäise ruudut kokonaan vasemmalle tai oikealle ja napauta sitten Add home screen pane icon.

Kun Google-syöte on käytössä, vasemmanpuoleisin ruutu on varattu sille. Tässä tapauksessa et voi lisätä lisäruutuja vasemmalle. Lisätietoja on kohdassa Google Feed.

Ruudun poistaminen aloitusnäytöstä

1. Kosketa tyhjää kohtaa aloitusnäytöllä, kunnes laite värisee.
    2. Selaa poistettavaan sivuun pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle ja napauta sitten sivun oikeasta yläkulmasta Delete home screen pane icon.

Aloitusnäytön asetukset

Näytön ristikon koon säätäminen

1. Kosketa tyhjää kohtaa aloitusnäytöllä, kunnes laite värisee.
    2. Napauta Ruudukko ja valitse sitten koko.
    3. Napauta KÄYTÄ.

Aloitusnäytön kuvakkeiden koon muokkaaminen

1. Napauta aloitusnäytön tyhjää kohtaa, kunnes laite värisee, ja napauta sitten Home screen settings icon.
    2. Napauta Kuvakekoko ja valitse asetus.