Laitteen mykistäminen Älä häiritse -tilan avulla

Jos haluat mykistää äänet ja rajoittaa värinää sekä visuaalisia ilmoituksia tilanteissa, joissa et halua sinua häirittävän (esimerkiksi yöllä), ota käyttöön Älä häiritse -tila.

Asetusvaihtoehdot

• Ilmoitukset
    • Poikkeukset
    • Kesto
    • Kytke päälle automaattisesti

Älä häiritse: käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

1. Avaa pika-asetuspaneeli vetämällä tilariviä alaspäin kahdella sormella.
    2. Napauta Ringer silent icon.

Automaattiset säännöt

Voit ottaa Älä häiritse -tilan käyttöön tiettyinä aikoina tai tiettyjen tapahtumien yhteydessä määrittämiesi automaattisten sääntöjen mukaisesti.

Automaattisen säännön määrittäminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ei saa häiritä > Ota käyttöön automaattisesti.
    2. Napauta automaattista sääntöä, esimerkiksi Unta.
    3. Määritä aika ja toiminta tarpeen mukaan. Voit muuttaa säännön nimeä napauttamalla Edit contact icon.
    4. Ota sääntö käyttöön napauttamalla liukusäädintä.

Jos haluat luoda uuden säännön, napauta Lisää sääntö ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Ilmoitusäänen asettaminen, kun Älä häiritse -tila on aktivoitu

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Älä häiritse.
    2. Napauta Ilmoitukset.
    3. Valitse asetus.

Poikkeuksien määrittäminen Älä häiritse-tilassa

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Älä häiritse.
    2. Napauta vaihtoehtoja kohdassa Poikkeukset.
    3. Aktivoi yksi tai useampi vaihtoehto napauttamalla kytkimiä.

Älä häiritse-tilan käytöstä poistamisajan asettaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Älä häiritse.
    2. Napauta Kesto.
    3. Valitse asetus ja napauta OK. Voit säätää tunteja napauttamalla + tai -.