Sovellusnäyttö

Sovellusnäyttö, joka avataan aloitusnäytöstä, sisältää laitteen mukana tulleet valmiiksi asennetut sovellukset ja itse lataamasi sovellukset.

Sovellusnäyttö

Kaikkien sovellusten näyttäminen sovellusnäytössä

1. Napauta Applications tray icon.
    2. Sipaise vasemmalle tai oikealle sovellusnäytössä.

Suositeltujen sovellusten luettelon käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

1. Napauta aloitusnäytön tyhjää kohtaa ja napauta sitten Home screen settings icon.
    2. Napauta Sovellussuositukset-liukusäädintä.

Sovelluksen avaaminen sovellusnäytöstä

• Etsi sovellunsnäytössä haluamasi sovellus sipaisemalla vasemmalle tai oikealle ja napauta sitten sovellusta.

Sovelluksen hakeminen sovellusnäytöstä

1. Kun sovellusnäyttö on auki, napauta Hae.
    2. Anna haettavan sovelluksen nimi.

Voit hakea sovelluksia myös sipaisemalla sovellusnäytössä oikealle.

Sovellusten järjestäminen sovellusnäytössä

1. Kun sovellusnäyttö on avoinna, napauta Menu icon.
    2. Napauta Lajittele sovellukset ja valitse vaihtoehto.

Sovelluksen pikakuvakkeen lisääminen aloitusnäyttöön

1. Siirry sovellusnäyttöön ja napauta sovelluskuvaketta pitkään, kunnes laite värisee, ja vedä kuvake sitten näytön yläreunaan. Aloitusnäyttö aukeaa.
    2. Vedä kuvake haluamaasi aloitusnäytön kohtaan ja nosta sitten sormesi.

Sovelluksen siirtäminen sovellusnäytössä

1. Kun sovellusnäyttö on auki, napauta Menu icon.
    2. Varmista, että Oma järjestys on valittuna kohdasta Lajittele sovellukset.
    3. Napauta sovellusta pitkään, kunnes laite värisee, ja vedä sovellus sitten uuteen sijaintiin.