Laiteohjelmiston päivittäminen tietokoneella ei onnistu

• Varmista, että laitteen näyttöä ei ole lukittu ja että Tiedostonsiirto on valittu Käytä USB:tä: -asetukseksi kohdassa USB-asetukset .

USB:n käyttäminen Tiedostonsiirtoon

1. Varmista, että laite on liitetty tietokoneeseen USB-kaapelilla.
      2. Vedä kohdassa Aloitusnäyttö tilariviä alaspäin.
      3. Etsi ja napauta Android-järjestelmä kohdan (USB-kuvake) vieressä.
      4. Napauta Näet lisää vaihtoehtoja napauttamalla ja valitse sitten Tiedostonsiirto .

• Kun päivität laiteohjelmiston Xperia Companionilla, varmista, että tietokoneessa on Internet-yhteys.

• Jos tietokoneessa on palomuuri, varmista, että se ei estä asianmukaisten päivityssovellusten suorittamista.

Palomuurin tarkistaminen

Tarkista palomuuri ja varmista, että alla luetelluilla sovelluksilla on oikeus käyttää Internetiä.

Jos käytät PC-konetta:

• Sony Mobile Update Engine.exe

• Xperia Companion.exe

• Xperia Companion Agent.exe

Jos käytät Mac-konetta:

• Sony Mobile Update Engine.app

• Xperia Companion.app

• Xperia Companion Agent.app

• Jos yrität päivittää laitteen yritysverkossa, käytössä saattaa olla välityspalvelin. Saat lisäohjeita verkon järjestelmänvalvojalta.

• Varmista, että käytät laitteellesi tarkoitettua alkuperäistä Sonyn USB Type-C -kaapelia, joka on liitetty kunnolla laitteeseen ja tietokoneeseen.

• Varmista, että USB-kaapeli ei ole vaurioitunut. Kokeile tietokoneen toista USB-porttia.

• Jos laitteessa on muistikortti, irrota laite tietokoneesta ja poista muistikortti käytöstä laitteessa. Irrota sitten muistikortti laitteesta ja liitä laite uudelleen tietokoneeseen.

Muistikortin poistaminen käytöstä

1. Etsi ja napauta Asetukset > Tallennustila .
      2. Etsi ja napauta vaihtoehtoa (Poistokuvake) kohdan SD-kortti vieressä.