Kosketusnäytön käyttö

Napauttaminen

Napautusele

• Avaa tai valitse kohde.
    • Merkitse valintaruutu tai asetus tai poista sen valinta.
    • Kirjoita tekstiä näyttönäppäimistöllä.

Pitkä kosketuspainallus

Pitkien painallusten eleet

• Siirrä kohdetta.
    • Aktivoi kohdekohtainen valikko.
    • Aktivoi valintatila, kun esimerkiksi haluat valita useita kohteita luettelosta.

Lähennys ja loitonnus nipistämällä

Lähennysele

• Nipistämällä voit lähentää ja loitontaa verkkosivuja, kuvia ja karttoja. Samoja toimintoja voi käyttää myös kuvia ja videoita kuvattaessa.

Pyyhkäiseminen

Vieritysele

• Siirry ylös- tai alaspäin luettelossa.
    • Vieritä aloitusnäytön ruutuja vasemmalle tai oikealle.
    • Tuo lisäasetuksia näkyviin pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle.

Sipaiseminen

Sipaisuele

• Selaa nopeasti esimerkiksi luettelossa tai Web-sivulla. Voit lopettaa liikkeen napauttamalla näyttöä.