Kameran lisäasetukset

Paikkamerkinnät

Voit tallentaa kuviin ja videoihin paikan, jossa ne on tallennettu. Tätä kutsutaan paikkamerkinnäksi. Paikkamerkinnän voi lisätä kuviin ja videoihin langattomassa verkossa, kun GPS-toiminto on otettu käyttöön.

Paikkamerkintöjen käyttöön ottaminen

1. Kun käytät kameraa, napauta Asetuskuvake.
    2. Napauta Lisää ja ota toiminto käyttöön napauttamalla liukusäädintä Tallenna sijainti. Asetus tallennetaan.

Paikkamerkintöjen tilakuvakkeet

Vastaanotetun GPS-signaalin kuvake

Maantieteellinen sijainti tallennetaan.

GPS käytössä -kuvake

Maantieteellistä sijaintia ei löydy.

Ristikkoviivat

Ruudukkoviivat sisältää ”kolmanneksien säännön” ominaisuuden, jolla voit asettaa tärkeitä kohteita ristikkoviivoille tai niiden risteämiskohtiin. Kun kohde ei ole aina keskellä kehystä, kuvista ja videoista tulee kiinnostavampia.

Ristikkoviivojen käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

1. Kun käytät kameraa, napauta Asetuskuvake.
    2. Napauta Lisää ja ota käyttöön tai poista käytöstä napauttamalla liukusäädintä Ruudukkoviivat. Asetus tallennetaan.

Valokuvien esikatselu

Voit halutessasi esikatsella valokuvia heti niiden ottamisen jälkeen.

Esikatselun käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

1. Kun käytät kameraa, napauta Asetuskuvake.
    2. Napauta Lisää > Automaattiesikatselu ja valitse haluamasi asetus. Asetus tallennetaan.

Esikatseluasetukset

Päällä

Kun olet ottanut kuvan, näet sen esikatselun näytön oikeassa alakulmassa kolmen sekunnin ajan, ennen kuin se tallennetaan.

Vain etukamera

Kun olet ottanut kuvan etukameralla, näet sen esikatselun näytön oikeassa alakulmassa kolmen sekunnin ajan, ennen kuin se tallennetaan.

Pois päältä

Esikatselu ei tule näkyviin. Valokuva tallennetaan suoraan.

Äänenvoimakkuusnäppäimen eri käyttötavat

Voit vaihtaa äänenvoimakkuusnäppäimen käyttötapaa.

Äänenvoimakkuusnäppäimen käytön muuttaminen

1. Kun käytät kameraa, napauta Asetuskuvake.
    2. Napauta Lisää > Äänenvoim.näpp. käyttö: ja valitse haluamasi asetus. Asetus tallennetaan.

Äänenvoimakkuusnäppäimen asetukset

Zoomaus

Voit käyttää äänenvoimakkuusnäppäintä lähentämiseen ja loitontamiseen.

Äänenvoimakkuus

Äänenvoimakkuusnäppäin poistetaan käytöstä kamerassa.

Suljin

Äänenvoimakkuusnäppäintä käytetään suljinpainikkeena valokuvien ja videoiden kuvauksessa.

Ääni

Kun Ääni aktivoidaan, kamera toistaa äänen, kun otat kuvan tai kun aloitat tai lopetat videon tallennuksen. Lisäksi jos käytät itselaukaisinta, kamera piippaa sen ajastimen merkiksi.

Äänen käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

1. Kun käytät kameraa, napauta Asetuskuvake.
    2. Napauta Lisää ja ota käyttöön tai poista käytöstä napauttamalla liukusäädintä Ääni. Asetus tallennetaan.