Laitteen IMEI-numeroiden tarkistaminen

Laitteellasi on kaksi yksilöllistä tunnistenumeroa, joita kutsutaan IMEI-numeroiksi tai tuotetunnuksiksi. Pidä nämä numerot tallessa. Saatat tarvita niitä, jos laitteesi varastetaan tai otat yhteyttä tukeen.

IMEI-numeroiden tarkistaminen valintapaneelin avulla

1. Etsi Puhelusovelluksen kuvake ja napauta sitä.
    2. Napauta Puheluvalintapaneelin kuvake.
    3. Kirjoita valintapaneelissa *#06#. IMEI-numerot on näytetään automaattisesti.

IMEI-numeron tarkistaminen lokerosta

IMEI-numeron tarkistaminen

1. Vedä SIM-nanokortin ja muistikortin pidike ulos.
    2. Vedä merkintää ulospäin kynnellä. IMEI-numero tai IMEI-numerot on merkitty siihen.