Kadonneen laitteen etsiminen, lukitseminen ja tyhjentäminen

Google tarjoaa verkossa sijainti- ja suojauspalvelun nimeltä Etsi oma laite . Kun kirjaudut Google-tilillesi, Etsi oma laite on oletusarvoisesti käytössä. Jos laitteesi katoaa, Etsi oma laite -palvelun avulla voit

• paikantaa laitteesi ja näyttää sen sijainnin kartalla
    • lukita sen ja näyttää viestin sen lukitusnäytöllä
    • avata lukituksen ja poistaa laitteen sisällön
    • soittaa laitteessa merkkiäänen, vaikka äänet eivät olisi käytössä.

Laitteen täytyy olla käynnissä ja yhteydessä Internetiin. Lisäksi paikannuspalvelun täytyy olla käytössä. Etsi oma laite -palvelu ei välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Jos tyhjennät laitteen sisällön Etsi oma laite -palvelun avulla, sinun täytyy antaa Google-tilin käyttäjänimi ja salasana, kun haluat käyttää laitetta uudelleen. Tämä voi olla mikä tahansa laitteeseen omistajaksi määritetty Google-tili. Jos et voi antaa näitä tietoja määrityksen yhteydessä, et voi käyttää laitettasi ollenkaan sen tyhjentämisen jälkeen.

Saat lisätietoja Etsi oma laite -palvelusta osoitteesta https://support.google.com/ .

Laitteen paikannustoiminnon käytön tarkistaminen