Laitteen mykistäminen Älä häiritse -tilan avulla

Jos haluat mykistää äänet ja rajoittaa värinää sekä visuaalisia ilmoituksia tilanteissa, joissa et halua sinua häirittävän (esimerkiksi yöllä), ota käyttöön Älä häiritse -tila.

Älä häiritse -tilan käyttöönotto

1. Avaa pika-asetuspaneelin vetämällä tilariviä alaspäin kahdella sormella.
    2. Napauta Älä häiritse -kuvake.
    3. Määritä rajoitustaso napauttamalla Lisää asetuksia -kuvake.
    4. Valitse rajoitustaso napauttamalla Täydellinen hiljaisuus, Vain herätykset tai Vain tärkeät.
    5. Määritä, kuinka kauan Älä häiritse on käytössä, ja napauta VALMIS.

Älä häiritse -tilan voi ottaa käyttöön myös painamalla äänenvoimakkuuden pienennysnäppäintä, kun laite on värinätilassa Soittoäänen värinäkuvake.

Älä häiritse -tilan käytöstä poistaminen

1. Paina äänenvoimakkuuden suurennusnäppäintä.
    2. Jos käytössä on Vain tärkeät -asetus, napauta Poista käytöstä nyt.

Älä häiritse -tilan voi poistaa käytöstä myös napauttamalla pika-asetuspaneelissa Soittoäänet mykistetty -kuvake tai Kaikki mykistetty -kuvake.

Rajoitustasot

Kaikki mykistetty -kuvake

Täydellinen hiljaisuus

Kaikki värinät, soittoäänet, ilmoitusäänet ja mediasisällön äänet poistetaan käytöstä.

Soittoäänet mykistetty -kuvake

Vain herätykset

Soittoääni poistetaan käytöstä. Ilmoitusäänet ja mediasisällön äänet ovat edelleen käytössä.

Soittoäänet mykistetty -kuvake

Vain tärkeät

Saat vain valitsemasi ilmoitukset ja puhelut. Ilmoitusäänet ja mediasisällön äänet ovat edelleen käytössä.

Vain tärkeät -asetuksen käyttöönotto

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Älä häiritse > Sallittu vain tärkeille.
    2. Ota haluamasi asetukset käyttöön tai poista ne käytöstä napauttamalla liukusäätimiä.

Voit antaa haluamillesi sovelluksille oikeuden ohittaa tärkeydeyn. Saat lisätietoja kohdasta Ilmoitukset.

Visuaalisten ilmoitusten estäminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Älä häiritse > Estä näkyvät häiriötekijät.
    2. Ota haluamasi asetukset käyttöön tai poista ne käytöstä napauttamalla liukusäätimiä.

Automaattiset säännöt

Voit ottaa Älä häiritse -tilan käyttöön tiettyinä aikoina tai tiettyjen tapahtumien yhteydessä määrittämiesi automaattisten sääntöjen mukaisesti.

Automaattisen säännön määrittäminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Älä häiritse.
    2. Napauta Automaattiset säännöt ja napauta sitten automaattista sääntöä (esimerkiksi Viikonloppuna).
    3. Määritä säännön nimi, ajankohta ja toiminta asetuksia napauttamalla.
    4. Ota sääntö käyttöön napauttamalla liukusäädintä.

Jos haluat luoda uuden säännön, napauta Lisää muita ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.