Lisäohjelmat

Lisäohjelmat ovat pieniä sovelluksia, joita voit käyttää suoraan aloitusnäytöstä. Ne toimivat myös pikakomentoina. Esimerkiksi Sää-lisäohjelman avulla näet perustiedot säästä suoraan aloitussivulla. Mutta kun napautat lisäohjelmaa, Sää-sovellus aukeaa kokonaisuudessaan. Lisäohjelmia voi ladata lisää Google Play™ -palvelusta.

Lisäohjelman lisääminen aloitusnäyttöön

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten mitä tahansa sen tyhjää kohtaa, kunnes laite värisee. Napauta tämän jälkeen Lisäohjelmat.
    2. Etsi lisäohjelma, jonka haluat lisätä, ja napauta sitä.

Lisäohjelman koon muuttaminen

1. Napauta lisäohjelmaa pitkään, kunnes laite värisee, ja vapauta sitten lisäohjelma. Jos lisäohjelman kokoa voi muuttaa, kuten esimerkiksi kalenterilisäohjelman, näkyviin tulee korostettu kehys ja koonmuuttopisteet.
    2. Pienennä tai suurenna lisäohjelmaa vetämällä pisteitä sisään- tai ulospäin.
    3. Voit vahvistaa lisäohjelman uuden koon napauttamalla jotain Aloitusnäyttö-kohtaa.

Lisäohjelman siirtäminen

• Napauta lisäohjelmaa pitkään, kunnes laite värisee, ja vedä se sitten uuteen sijaintiin.

Lisäohjelman poistaminen

• Napauta lisäohjelmaa pitkään, kunnes laite värisee, ja vedä se sitten kohtaan Poista aloitusnäytöstä.