Yhteystietojen siirtäminen

Yhteystiedot voidaan siirtää uuteen laitteeseen usealla tavalla. Voit synkronoida verkkotilin yhteystiedot tai tuoda yhteystietoja suoraan toisesta laitteesta.

Jos synkronoit vanhan laitteen yhteystiedot verkkotilin kanssa, voit siirtää yhteystiedot uuteen laitteeseen kyseisen tilin avulla.

Voit myös kopioida yhteystiedot muistikortille, käyttää Bluetooth-tekniikkaa tai tallentaa yhteystiedot SIM-kortille. Lisätietoja yhteystietojen siirtämisestä vanhasta laitteesta on asiaankuuluvassa käyttöoppaassa.

Lisätietoja siirtotavan valitsemisesta löytyy tukiasiakirjoista.

Yhteystietojen siirtäminen verkkotilin avulla

Jos synkronoit vanhan laitteen tai tietokoneen yhteystiedot verkkotilin kanssa, esimerkiksi Google Sync™- tai Microsoft® Exchange ActiveSync® -tilin kanssa, voit siirtää yhteystiedot uuteen laitteeseen kyseisen tilin avulla.

Tietojen automaattisen synkronoinnin käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

1. Etsi Yhteystietokuvake ja napauta sitä.
    2. Napauta Asetuskuvake ja napauta sitten Asetukset.
    3. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla Tilit ja napauttamalla sitten Synkronoi tiedot automaattisesti -liukusäädintä.
    4. Napauta OK.

Yhteystietojen synkronointi synkronointitilin kanssa edellyttää, että kirjaudut kyseiseen tiliin.

Muita tapoja yhteystietojen siirtämiseen

Yhteystiedot voidaan siirtää vanhasta laitteesta uuteen usealla tavalla. Voit esimerkiksi kopioida yhteystiedot muistikortille tai käyttää Bluetooth-tekniikkaa. Lisätietoja yhteystietojen siirtämisestä vanhasta laitteesta on asiaankuuluvassa käyttöoppaassa.

Yhteystietojen tuominen muistikortilta

1. Etsi Yhteystietokuvake ja napauta sitä.
    2. Napauta Asetuskuvake ja napauta Asetukset > Tuo > SD-kortti tai sisäinen muisti (.vcf-tiedosto).
    3. Valitse, mihin yhteystiedot tallennetaan.
    4. Napauta Asetuskuvake ja valitse sitten SD-kortti.
    5. Valitse tuotavat tiedostot napauttamalla.

Yhteystietojen tuominen Bluetooth-tekniikalla

1. Varmista, että Bluetooth-toiminto on päällä ja laite on näkyvissä.
    2. Kun saat ilmoituksen laitteeseen saapuvasta tiedostosta, vedä tilariviä alaspäin ja hyväksy tiedostonsiirto napauttamalla ilmoitusta.
    3. Aloita tiedostonsiirto napauttamalla Hyväksy.
    4. Vedä tilariviä alaspäin. Kun siirto on valmis, napauta ilmoitusta.
    5. Napauta vastaanotettua tiedostoa ja valitse, mihin yhteystiedot tallennetaan.

Yhteystietojen tuominen SIM-kortilta

1. Etsi Yhteystietokuvake ja napauta sitä.
    2. Napauta Asetuskuvake ja napauta sitten Asetukset > Tuo.
    3. Jos sinulla on yhden SIM-kortin laite, napauta Tuo SIM-kortilta. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, valitse SIM-kortti.
    4. Valitse, mihin yhteystiedot tallennetaan.
    5. Valitse tuotavat yhteystiedot ja napauta sitten Tuo.