Näyttölukko

Sormenjälkitoiminnot eivät ole käytettävissä Yhdysvalloissa.

Kun näyttö on lukittu, sinun täytyy avata sen lukitus sipaisemalla tai omalla avauskuviollasi, PIN-koodilla, salasanalla tai sormenjäljellä. Alussa näyttölukko on määritetty siten, että sen voi avata pelkällä sipaisulla. Suosittelemme kuitenkin, että otat käyttöön jonkun turvallisemman lukitustavan laitteesi suojaamiseksi.

Kunkin lukitustavan suojaustaso on eritelty alla heikoimmasta vahvimpaan:
    • Pyyhkäisy: ei suojausta, mutta aloitusnäyttöön pääsee nopeasti.
    • Kuvio: voit avata laitteen lukituksen piirtämällä yksinkertaisen kuvion sormellasi.
    • PIN-koodi: voit avata laitteen lukituksen antamalla PIN-koodin, jossa on vähintään neljä numeroa.
    • Salasana: voit avata laitteen lukituksen antamalla aakkosnumeerisen salasanan.
    • Sormenjälki: voit avata laitteen asettamalla rekisteröimäsi sormen sormenjälkitunnistimen päälle.

Sormenjäljet täytyy rekisteröidä Sormenjälkien hallinta -toiminnossa ennen niiden käyttöä. Jos haluat määrittää lukitusnäytön ilmoitukset, lue lisätietoja kohdasta Ilmoitukset.

Näyttölukituksen määrittäminen ja muokkaaminen

On erittäin tärkeää, että muistat näytön lukituskuvion, PIN-koodin tai salasanan. Jos unohdat nämä tiedot, tärkeiden tietojen (kuten yhteystietojen ja viestien) palauttaminen voi olla mahdotonta. Lue vianmääritysvinkkejä .

1. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus > Näytön lukitus.
    2. Vahvista pyydettäessä nykyinen näyttölukituksesi.
    3. Valitse asetus ja toimi sitten näytön ohjeiden mukaisesti.
    4. Kun käytät näyttölukitusta, voit määrittää näytön lukittavaksi virtapainikkeella, määrittää ajan, jonka kuluttua näyttö lukitaan, ja luoda lukitusnäytön viestin. Voit tehdä tämän painamalla Asetuskuvake.

Jos käytät Microsoft Exchange ActiveSync (EAS) -tiliä, EAS-suojausasetukset saattavat rajoittaa lukitusnäytön tyypiksi vain PIN-koodin tai salasanan. Voit tarkistaa käytössä olevat verkon suojauskäytännöt ottamalla yhteyttä verkon järjestelmänvalvojaan.