Sovellusten yleiskuvaus

Galleriakuvake

Albumi-sovelluksella voit hallita, katsella ja muokata kuvia ja videoita.

Amazon Shopping -kuvake

Amazon Shopping -sovelluksella voit selata, hakea ja ostaa tuhansia tuotteita suoraan laitteellasi.

AVG-suojauskuvake

AVG Protection PRO -sovelluksella voit suojata laitteesi viruksilta, haittaohjelmilta, vakoiluohjelmilta, tietojenkalasteluyrityksiltä ja muilta verkon vaaroilta.

Laskinkuvake

Laskin-sovelluksella voit suorittaa peruslaskutoimituksia.

Kalenterikuvake

Kalenteri-sovelluksella voit pitää kirjaa tapahtumista ja hallita tapaamisia.

Kamerakuvake

Kameralla voit ottaa kuvia ja kuvata videoita.

Google Chrome -kuvake

Chrome-selaimella voit selata ja lukea verkkosivuja, katsoa kuvia sekä hallita kirjanmerkkejä.

Hälytys- ja herätyskuvake

Kello-sovelluksella voit määrittää erilaisia herätyksiä ja ajastimia.

Yhteystietokuvake

Yhteystiedot-sovelluksella voit hallita puhelinnumeroita, sähköpostiosoitteita ja muita yhteystietoja.

Tiedostojen kuvake

Tiedostot-sovelluksella voit käyttää ladattuja sovelluksia, tiedostoja ja kuvia.

Google Docs -kuvake

Google Docs -sovelluksella voit luoda ja muokata tiedostoja ja työstää niitä yhdessä muiden kanssa.

Google Drive -kuvake

Google Drive -sovelluksella voit tallentaa tiedostoja ja asiakirjoja helposti millä tahansa laitteella käytettäväksi, jakaa niitä kavereidesi kanssa ja tehdä yhteistyötä työtovereidesi kanssa.

Sähköpostikuvake

Sähköposti-sovelluksella voit lähettää ja vastaanottaa sähköposteja sekä henkilökohtaisilta tileiltä että työtileiltä.

Facebook-kuvake

Facebook™-sovelluksella voit pitää yhteyttä ystäviin, perheenjäseniin ja työtovereihin kautta maailman.

Gmail-kuvake

Gmail-sovelluksella voit lukea, kirjoittaa ja järjestellä sähköpostiviestejä.

Google-haun kuvake

Hae tietoja laitteesta ja Internetistä.

Xperia Lounge -kuvake

Nauti musiikista, elokuvista, sovelluksista ja peleistä laitteellasi. Voit esimerkiksi hyödyntää vain Xperia™-laitteille tarjottavaa ainutlaatuista sisältöä.

Google Maps -kuvake

Google Maps -sovelluksella voit tarkastella nykyistä sijaintiasi, etsiä muita sijainteja ja suunnitella reittejä.

Google Hangouts -kuvake

Hangouts™-sovelluksella voit jutella ystäviesi kanssa verkossa.

Lifelog-kuvake

Lifelog-sovelluksen avulla voit automaattisesti kirjata ylös tietoja päivittäisistä tapahtumista ja aktiviteeteista.

Viestien kuvake

Viestisovelluksella voit lähettää ja vastaanottaa teksti- ja multimediaviestejä.

Movie Creator -kuvake

Xperia™ Movie Creator luo automaattisesti lyhyitä videokollaaseja ottamistasi kuvista ja videoista.

Musiikkikuvake

Musiikki-sovelluksella voit järjestellä ja kuunnella musiikkia, äänikirjoja ja podcast-lähetyksiä.

Uutiskuvake

News Suitessa voit lukea uutisia.

Puhelusovelluksen kuvake

Soita valitsemalla numero manuaalisesti tai Smart Dial -toiminnolla.

Google Photos -kuvake

Järjestä, hae tai selaa kaikkia kuviasi ja videoitasi.

Google Movies -kuvake

Google Playn elokuva- ja TV-sovelluksella voit katsoa Google Playsta vuokraamiasi ja ostamiasi elokuvia.

Google Play Music -kuvake

Google Playn Musiikki-sovelluksella voit tutustua tuhansiin kappaleisiin ja kuunnella niitä.

Play Storen kuvake

Play Store -sovelluksella voit etsiä ilmaiseksi ladattavia ja maksullisia sovelluksia.

PlayStation-kuvake

Pidä yhteyttä pelikavereihisi ja pelaa suosikkipelejäsi, tee ostoksia PlayStation®Storessa ja hyödynnä monia muita toimintoja.

Asetuskuvake

Optimoi asetukset vastaamaan vaatimuksiasi.

Google Sheets -kuvake

Google Sheets -sovelluksella voit luoda ja muokata laskentataulukoita ja työstää niitä yhdessä muiden kanssa.

Luonnoskuvake

Luonnos-sovelluksella voit luoda ja katsella kuvia sekä jakaa niitä kavereidesi kanssa.

Google Slides -kuvake

Google Slides -sovelluksella voit luoda ja muokata esityksiä ja työstää niitä yhdessä muiden kanssa.

Ohjekuvake

Tuki-sovelluksella voit käyttää tukipalvelua laitteessa. Voit esimerkiksi lukea käyttöopasta, vianmääritystietoja sekä vinkkejä.

Videoiden kuvake

Video-sovelluksella voit katsoa videoita laitteessasi ja jakaa sisältöä ystäviesi kanssa.

Sääkuvake

Sää-sovelluksella voit seurata sääennusteita.

Uutuuksien kuvake

What’s New -sovelluksella voit tutustua uusiin peleihin ja sovelluksiin sekä uuteen mediasisältöön.

YouTube-kuvake

YouTube-sovelluksella voit katsoa videoita käyttäjiltä kaikkialta maailmasta ja jakaa omia videoitasi.

Joitain sovelluksia ei ehkä ole laitteessasi tai niitä ei ehkä tueta kaikissa verkoissa tai kaikkien palveluntarjoajien liittymissä.