Useiden SIM-korttien käyttäminen

Tämä toiminto on käytettävissä vain kahden SIM-kortin laitteissa.

Kahden SIM-kortin laitteissa voi käyttää kahta tai yhtä SIM-korttia. Saapuva liikenne tulee molempiin SIM-kortteihin. Voit itse valita, mistä numerosta soitat ja lähetät. Jos haluat käyttää kahta SIM-korttia, sinun täytyy ottaa ne molemmat käyttöön ja valita dataliikenteessä käytettävä SIM-kortti.

Voit siirtää SIM-kortille 1 saapuvan puhelun SIM-kortille 2, kun SIM-kortti 1 ei ole tavoitettavissa, ja päinvastoin. Tätä toimintoa kutsutaan kahden SIM-kortin tavoitettavuudeksi. Se on otettava käyttöön manuaalisesti. Lisätietoja on kohdassa Soitonsiirto.

Kahden SIM-kortin käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Kaksois-SIM.
    2. Ota SIM-kortit käyttöön tai poista ne käytöstä napauttamalla kohdan SIM1 tai SIM2 liukusäädintä.

SIM-kortin nimeäminen uudelleen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Kaksois-SIM.
    2. Valitse SIM-kortti ja anna sen uusi nimi.
    3. Napauta OK.

Datayhteyksiin käytettävän SIM-kortin valitseminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Kaksois-SIM > Mobiilitiedonsiirto.
    2. Valitse SIM-kortti, jota haluat käyttää datayhteydessä.

Valitse nopeaan datatiedonsiirtoon SIM-kortti, joka tukee nopeinta mobiiliverkkoa, esimerkiksi LTE -verkkoa.