Ihmiset, selfiet ja hymyt

Tarkennus kasvoihin ilmaistaan värikehyksellä. Voit jotakin kehystä napauttamalla valita kasvot, joihin tarkennetaan.

Hymysuljin -sovelluksella kuvan voi ottaa automaattisesti, kun kuvattava henkilö hymyilee. Jos kuvaat videota, valokuva otetaan aina, kun hymy havaitaan.

Ihmiset, omakuvat ja hymyt

Ihmisten kuvaaminen ja videoiminen

• Huomioi kameran suunta. Ota lähikuvat pystyasennossa, jotta kuva täyttyy. Kuvaa ryhmiä tai taustalla olevia kohteita vaaka-asennossa.
    • Voit estää epätarkkuudet asettamalla kameran tasaiselle alustalle ja käyttämällä itselaukaisinta Itselaukaisimen kuvake.

Toisiin kasvoihin tarkentaminen

• Ennen kuin otat kuvan tai tallennat videon, napauta niiden kasvojen kehystä, joihin haluat tarkentaa.

Kuvan ottaminen hymyn tunnistamisen jälkeen

1. Kun käytät kameraa, napauta .
    2. Napauta Lisää > Automaattikuvaus or Automaattikuvaus (video) > Hymysuljin.
    3. Sulje asetusvalikko. Asetus tallennetaan valitulle kuvaustilalle.
    4. Kun hymy tunnistetaan, kamera ottaa valokuvan automaattisesti.

Selfien ottaminen

1. Kun kamera on käytössä, valitse selfien kuvaus- tai videokuvaustila.
    2. Aktivoi etukamera napauttamalla Kameran vaihtamisen kuvake.
    3. Napauta Itselaukaisimen kuvake, jos haluat käyttää itselaukaisinta.
    4. Ota selfie painamalla kameranäppäintä tai napauttamalla suljinpainiketta.

Ota Pehmeä iho -tehoste käyttöön, jos haluat pehmentää ihon sävyjä selfieissä.