Siirtyminen sovelluksissa

Voit siirtyä sovelluksesta toiseen siirtymispainikkeilla ja viimeaikaisten sovellusten ikkunassa. Näin voit helposti siirtyä kaikkien hiljattain käytettyjen sovellusten välillä. Siirtymispainikkeita ovat paluupainike, aloitusnäyttöpainike ja viimeisimpien sovellusten painike. Voit myös avata näytölle kaksi sovellusta samaan aikaan jaetun näytön tilaan, jos sovellukset tukevat moni-ikkunakäyttöä. Jotkut sovellukset suljetaan, kun poistut painamalla aloitusnäyttöpainiketta , kun taas toiset sovellukset keskeytetään tai ne jatkavat toimintaansa taustalla. Jos sovellus keskeytetään tai toimii taustalla, voit jatkaa siitä, mihin jäit, kun seuraavan kerran avaat sovelluksen.

Yleiskatsaus sovelluksissa siirtymiseen

Siirtyminen sovelluksissa

1 Tyhjennä kaikki: sulje kaikki äskettäin käytetyt sovellukset
    2 Viimeksi käytettyjen sovellusten ikkuna: avaa jokin viimeksi käytetyistä sovelluksista
    3 Viimeksi käytettyjen sovellusten painike: avaa viimeksi käytettyjen sovellusten ikkuna ja Suosikit-palkki
    4 Aloitusnäyttönäppäin: sulje sovellus ja siirry takaisin aloitusnäyttöön
    5 Paluunäppäin: siirry takaisin sovelluksen edelliseen ruutuun tai sulje sovellus

Viimeksi käytettyjen sovellusten ikkunan avaaminen

• Paina .

Siirtyminen nopeasti johonkin viimeksi käytettyyn sovellukseen

• Paina -kohtaa nopeasti kahdesti.

Kaikkien äskettäin käytettyjen sovellusten sulkeminen

• Napauta ja napauta sitten TYHJENNÄ KAIKKI.

Valikon avaaminen sovelluksessa

• Napauta sovelluksessa tai .

Kaikissa sovelluksissa ei ole käytettävissä valikkoa.

Jaetun näytön tila

Jaetun näytön tilassa voit käyttää kahta sovellusta samanaikaisesti. Voit esimerkiksi pitää samaan aikaan auki sähköpostia ja selainta.

Jaettu näyttö

1 Sovellus 1
    2 Jaetun näytön erotin – voit muokata ikkunoiden koko vetämällä
    3 Sovellus 2
    4 Jaetun näytön painike: voit valita jonkin viimeksi käytetyistä sovelluksista
    5 Aloitusnäyttönäppäin – palaa aloitusnäyttöön
    6 Paluunäppäin – siirry takaisin sovelluksen edelliseen ruutuun tai sulje sovellus

Kaikki sovellukset eivät tue jaetun näytön tilaa.

Jaetun näytön tilan käyttäminen

1. Varmista, että kaksi sovellusta, joita haluat käyttää jaetun näytön tilassa, ovat auki ja käynnissä taustalla.
    2. Avaa sovellus, jota haluat käyttää jaetun näytön tilassa, ja napauta sitten pitkään kohtaa . Sovellus määritetään jaetun näytön ensimmäiseen osaan.
    3. Valitse toinen haluamasi sovellus pikkukuvaluettelosta.
    4. Jos haluat muokata jaetun näytön ikkunoiden kokoa, vedän näytön keskellä olevaa erotinta.
    5. Kun haluat poistua jaetun näytön tilasta, napauta -kohtaa pitkään, kun jaetun näytön osat ovat näkyvissä.