Tilarivin kuvakkeet

Tilakuvakkeet

Ei SIM-korttia

Signaalin voimakkuus

Ei signaalia

Verkkovierailutila

LTE-tietoja lähetetään ja ladataan

GPRS-tietoja lähetetään ja ladataan

EDGE-tietoja lähetetään ja ladataan

3G-tietoja lähetetään ja ladataan

HSPA+-tietoja lähetetään ja ladataan

Mobiilidata on poissa käytöstä

‎Wi-Fi -yhteys on käytössä ja tietoa siirretään.

‎Wi-Fi -yhteys on käytössä, mutta Internet-yhteyttä ei ole.

Tämä kuvake voi ilmestyä näyttöön myös, kun yrität muodostaa yhteyden suojattuun ‎Wi-Fi -verkkoon. Kun kirjaudut sisään, ruksimerkki katoaa.

Jos Google on estetty maassasi, ruksimerkki saatetaan näyttää, vaikka laite olisikin yhdistetty ‎Wi-Fi -verkkoon ja Internet-yhteys toimii.

Akun tila

Akkua ladataan

Lentokonetila on käytössä

Bluetooth-toiminto on käytössä

Mikrofoni on mykistetty

Kaiutinpuhelin on päällä

Älä häiritse -tila on käytössä

Värinätila

Herätys on asetettu

GPS käytössä -kuvake

GPS on käytössä

Synkronointi on käynnissä

Ongelma kirjautumisessa tai synkronoinnissa

Jotkin tässä luettelossa joillain kuvakkeilla esitetyt toiminnot tai palvelut eivät välttämättä ole käytettävissä palveluntarjoajasta, verkosta tai alueesta riippuen.

Tilarivin kuvakkeiden hallinta

1. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö > Järjestelmäkuvakkeet.
    2. Valitse niiden järjestelmäkuvakkeiden valintaruudut, joiden haluat näkyvän tilarivillä.

Ilmoituskuvakkeet

Uusi tekstiviesti tai multimediaviesti

Puhelu käynnissä

Vastaamaton puhelu

Puhelu pidossa

Yhden SIM-kortin laite: soitonsiirto on käytössä

Kahden SIM-kortin laite: soitonsiirto on käytössä

Uusi vastaajaviesti

Uusi sähköpostiviesti

Tietoja ladataan puhelimeen

Tietoja siirretään puhelimesta

Mobiilidata on poissa käytöstä

Määritä laitteen perusasetukset

Ohjelmistopäivitys on saatavilla

Järjestelmäpäivityksiä on saatavilla

Järjestelmäpäivityksiä ladataan

Asenna ladatut järjestelmäpäivitykset napauttamalla

STAMINA-tila on käytössä

Ultra STAMINA -tila on käytössä

Vastamelu on käytössä

Näyttökuva tallennettu

Uusi Hangouts-viesti

Musiikin toiston kuvake

Kappaletta toistetaan

Laite on liitetty tietokoneeseen USB-kaapelilla

Sisäinen tallennustila on 75-prosenttisesti täynnä – siirrä tietoja muistikortille napauttamalla

Varoitus

Lisää näyttämättömiä ilmoituksia

Kaikkia laitteen kuvakkeita ei ole välttämättä lueteltu tässä luettelossa. Tämä luettelo on tarkoitettu vain tiedoksi, ja muutoksia voidaan tehdä ilman eri ilmoitusta.

Sovelluksen ilmoitusten estäminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Sovellukset ja ilmoitukset > Ilmoitusten määrittäminen > Ilmoitukset.
    2. Valitse sovellus.
    3. Jos haluat estää sovelluksen ilmoituksen, napauta Käytössä-liukusäädintä.