Laitteen lataaminen

Käytä aina alkuperäistä Sony-laturia ja USB-kaapelia, joka on tarkoitettu käytettäväksi nimenomaan Xperia™-mallisi kanssa. Muut laturit ja kaapelit saattavat pidentää latausaikaa, olla lataamatta laitetta tai jopa vioittaa sitä. Varmista ennen USB-kaapelin kytkemistä että kaikki USB-portit ja liitännät ovat täysin kuivia.

Jos akku on tyhjentynyt kokonaan, saattaa kestää jopa 30 minuuttia, ennen kuin laite reagoi lataukseen. Tänä aikana näyttö saattaa pysyä täysin pimeänä näyttämättä latauskuvaketta. Täysin tyhjentyneen akun lataaminen täyteen saattaa kestää jopa neljä tuntia.

Laitteessa on kiinteä ladattava akku. Akun saa vaihtaa vain valtuutettu Sony-korjauskeskus. Älä koskaan yritä avata tai purkaa laitetta itse. Avaamalla laitteen saatat aiheuttaa vaurioita, jotka mitätöivät takuun.

Laite latautuu nopeammin seinäpistokkeesta kuin tietokoneen kautta. Laitetta voi käyttää latauksen aikana.

Laitteen lataaminen

Laitteen lataaminen

1. Kytke laitteen mukana toimitetun USB-kaapelin toinen pää laitteesi micro USB -porttiin.
    2. Kytke USB-kaapelin toinen pää virtalähteeseen. Voit käyttää joko pistorasiaan kytkettyä laturia tai tietokoneen USB-porttia. Merkkivalo syttyy, kun lataus alkaa.
    3. Kun laite on latautunut kokonaan, irrota kaapeli laitteesta vetämällä sitä suoraan ulospäin. Varo, että et taita liitintä.

On tärkeää, että lataat laitettasi USB-kaapelilla, joka toimitetaan laitteen mukana, sillä erityyppiset USB-kaapelit voivat vahingoittaa laitettasi.

Jos akku on tyhjentynyt kokonaan, saattaa kulua muutama minuutti, ennen kuin merkkivalo syttyy ja latauskuvake tulee näkyviin.

Akun merkkivalon tila

Vihreä Akkua ladataan, akun varaustaso on yli 90 %.
    Oranssi Akkua ladataan, akun varaustaso on 15–90 %.
    Punainen Akkua ladataan, akun varaustaso on alle 15 %.