Internetin selaaminen

Android-laitteisiin on asennettu valmiiksi Google Chrome -selain useimmilla markkina-alueilla. Osoitteesta http://support.google.com/chrome saat lisätietoja tämän selaimen käytöstä.

Internetin selaaminen

1. Etsi ja napauta sitä.
    2. Jos käytät Google Chrome -selainta ensimmäistä kertaa, voit joko kirjautua sisään Google-tiliisi tai selata Google Chrome -selaimella nimettömästi.
    3. Kirjoita hakusana tai verkko-osoite haku- ja osoitekenttään ja napauta näppäimistöstä .