Sovellusten yleiskuvaus

Albumi-sovelluksella voit hallita, katsella ja muokata kuvia ja videoita.

Amazon Shopping -sovelluksella voit selata, hakea ja ostaa tuhansia tuotteita suoraan laitteellasi.

AVG Protection PRO -sovelluksella voit suojata laitteesi viruksilta, haittaohjelmilta, vakoiluohjelmilta, tietojenkalasteluyrityksiltä ja muilta verkon vaaroilta.

Laskin-sovelluksella voit suorittaa peruslaskutoimituksia.

Kalenteri-sovelluksella voit pitää kirjaa tapahtumista ja hallita tapaamisia.

Kameralla voit ottaa kuvia ja kuvata videoita.

Chrome-selaimella voit selata ja lukea verkkosivuja, katsoa kuvia sekä hallita kirjanmerkkejä.

Kello-sovelluksella voit määrittää erilaisia herätyksiä ja ajastimia.

Yhteystiedot-sovelluksella voit hallita puhelinnumeroita, sähköpostiosoitteita ja yhteystietoja.

Voit käyttää ladattuja sovelluksia, tiedostoja ja kuvia.

Google Docs -sovelluksella voit luoda ja muokata tiedostoja ja työstää niitä yhdessä muiden kanssa.

Selaa ja kuuntele FM-radioasemia.

Google Drive -sovelluksella voit tallentaa tiedostoja ja asiakirjoja helposti millä tahansa laitteella käytettäväksi, jakaa niitä kavereidesi kanssa ja tehdä yhteistyötä työtovereidesi kanssa.

Sähköposti-sovelluksella voit lähettää ja vastaanottaa sähköposteja sekä henkilökohtaisilta tileiltä että työtileiltä.

Facebook™-sovelluksella voit pitää yhteyttä ystäviin, perheenjäseniin ja työtovereihin kautta maailman.

Gmail-sovelluksella voit lukea, kirjoittaa ja järjestellä sähköpostiviestejä.

Hae tietoja laitteesta ja Internetistä.

Nauti musiikista, elokuvista, sovelluksista ja peleistä laitteellasi. Voit esimerkiksi hyödyntää vain Xperia-laitteille tarjottavaa ainutlaatuista sisältöä.

Google Maps -sovelluksella voit tarkastella nykyistä sijaintiasi, etsiä muita sijainteja ja suunnitella reittejä.

Hangouts-sovelluksella voit keskustella kavereidesi kanssa verkossa.

Lifelog-sovelluksen avulla voit automaattisesti kirjata ylös tietoja päivittäisistä tapahtumista ja aktiviteeteista.

Viestit-sovelluksella voit lähettää ja vastaanottaa teksti- ja multimediaviestejä.

Movie Creator luo automaattisesti lyhyitä videokollaaseja ottamistasi kuvista ja videoista.

Musiikki-sovelluksella voit järjestellä ja kuunnella musiikkia, äänikirjoja ja podcast-lähetyksiä.

News Suitessa voit lukea uutisia.

Soita valitsemalla numero manuaalisesti tai Smart Dial -toiminnolla.

Järjestä, hae tai selaa kaikkia kuviasi ja videoitasi.

Google Playn elokuva- ja TV-sovelluksella voit katsoa Google Playsta vuokraamiasi ja ostamiasi elokuvia.

Google Playn Musiikki-sovelluksella voit tutustua tuhansiin kappaleisiin ja kuunnella niitä.

Play Store -sovelluksella voit etsiä ilmaiseksi ladattavia ja maksullisia sovelluksia.

Pidä yhteyttä pelikavereihisi ja pelaa suosikkipelejäsi, tee ostoksia PlayStation®Storessa ja hyödynnä monia muita toimintoja.

Optimoi asetukset vastaamaan vaatimuksiasi.

Luo ja muokkaa laskentataulukoita ja työstä niitä yhdessä muiden kanssa.

Luonnos-sovelluksella voit luoda ja katsella kuvia sekä jakaa niitä kavereidesi kanssa.

Luo ja muokkaa esityksiä ja työstä niitä yhdessä muiden kanssa.

Tuki-sovelluksella voit käyttää tukipalvelua laitteessa. Voit esimerkiksi lukea käyttöopasta, vianmääritystietoja sekä vihjeitä ja toimintotemppuja.

Video-sovelluksella voit katsoa videoita laitteessasi ja jakaa sisältöä ystäviesi kanssa.

Sää-sovelluksella voit seurata sääennusteita.

What’s New -sovelluksella voit tutustua uusiin peleihin ja sovelluksiin sekä uuteen mediasisältöön.

YouTube™-sovelluksella voit katsoa videoita käyttäjiltä kaikkialta maailmasta ja jakaa omia videoitasi.

Joitain sovelluksia ei ehkä ole laitteessasi tai niitä ei ehkä tueta kaikissa verkoissa tai kaikkien palveluntarjoajien liittymissä.