Pikakomennot ja kansiot

Pikakomentojen ja kansioiden avulla voit hallita sovelluksiasi ja pitää aloitusnäytön siistinä.

Pikakomentojen ja kansioiden yleiskatsaus

Pikakomentokansio

1 Avaa sovellus pikakomennolla
    2 Avaa sovelluksia sisältävä kansio

Sovelluksen pikakomennon lisääminen aloitusnäyttöön

1. Napauta näytön Aloitusnäyttö tyhjää kohtaa, kunnes laite värisee.
    2. Napauta mukautusvalikossa Widgetit > Pikakomennot.
    3. Selaa luetteloa ja valitse sovellus. Valittu sovellus lisätään näyttöön Aloitusnäyttö.

Kohteen siirtäminen aloitusnäytössä

• Kosketa kohdetta, kunnes laite värisee, ja vedä se sitten uuteen paikkaan.

Kohteen poistaminen aloitusnäytöstä

• Napauta kohdetta pitkään, kunnes laite väriseen, ja vedä se sitten näytön yläosaan kohtaan Poista aloitusnäytöstä.

Kansion luominen aloitusnäyttöön

• Napauta pitkään sovelluskuvaketta tai pikakuvaketta, kunnes laite värisee. Vedä ja pudota se sitten toisen sovelluskuvakkeen tai pikakuvakkeen päälle.

Kohteiden lisääminen aloitusnäytön kansioon

• Kosketa kohdetta, kunnes laite värisee, ja vedä kohde sitten kansioon.

Aloitusnäytön kansion uudelleennimeäminen

1. Avaa kansio napauttamalla sitä.
    2. Napauta kansion otsikkopalkkia, jotta näet kentän Kansion nimi.
    3. Anna kansion uusi nimi ja napauta VALMIS.