Pikaviestintä ja videokeskustelut

Hangouts on laitteeseesi sisältyvä pikaviesti- ja videokeskustelusovellus, jonka avulla voit keskustella samaa sovellusta tietokoneella, Android-laitteella tai muilla laitteilla käyttävien kavereidesi kanssa. Minkä tahansa keskustelun voi muuttaa monen osapuolen videopuheluksi. Voit lisäksi lähettää viestejä kavereille myös silloin, kun nämä ovat offline-tilassa. Voit myös helposti katsoa ja jakaa valokuvia.

Hangouts vaatii Internet-yhteyden ja Google-tilin. Jos haluat ohjeita tämän sovelluksen käyttöön, siirry osoitteeseen http://support.google.com/hangouts, napsauta aihetta ja siirry sitten Android-välilehteen.

Videopuhelutoiminto toimii vain etukameralla varustetuissa laitteissa.

Hangouts-sovelluksen käyttäminen

• Etsi ja napauta sitä.