account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Laitteen IMEI-numeron tarkistaminen

    Laitteellasi on yksilöllinen tunnistenumero, jota kutsutaan IMEI-numeroksi tai tuotetunnukseksi. Pidä tämä numero tallessa. Saatat tarvita sitä, jos laitteesi varastetaan tai otat yhteyttä tukeen.

    IMEI-numeron tarkistaminen valintapaneelin avulla

    1. Etsi ja napauta sitä.
    2. Napauta .
    3. Kirjoita valintapaneelissa *#06#. IMEI-numero on näytetään automaattisesti.

    IMEI-numeron tarkistaminen lokerosta

    IMEI-numeron tarkistaminen

    1. Vedä SIM- ja muistikortin pidike ulos.
    2. Vedä merkintää ulospäin kynnellä. IMEI-numero on merkitty siihen.
    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Etsi tuotteesi
    Find
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero