account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Yhteystietojen ryhmittely

    Voit luoda yhteystiedoille ryhmiä, joilla voit järjestää toisiinsa liittyviä yhteystietoja yhteen. Voit luoda esimerkiksi Perhe- ja Kaveri-ryhmät, joilla erotat nämä muista yhteystiedoistasi.

    Uuden nimen luominen ryhmälle

    1. Etsi ja napauta sitä.
    2. Napauta ja napauta sitten Luo tunniste.
    3. Valitse, mihin yhteystiedot tallennetaan.
    4. Kirjoita ryhmän nimi ja napauta sitten OK.

    Ryhmän nimen poistaminen

    1. Etsi ja napauta sitä.
    2. Napauta ja napauta sitten poistettavaa nimeä.
    3. Napauta ja napauta sitten Poista tunniste.
    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Close Sulje
    Etsi tuotteesi
    FindCreated with Sketch.
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero