Äänentoiston parantaminen

Voit parantaa laitteesi ääntä ottamalla manuaalisesti käyttöön yksittäisiä ääniasetuksia, kuten taajuuskorjain ja surround-ääni. Voit ottaa käyttöön dynaamisen normalisoinnin minimoidaksesi erot kappaleiden ja videoiden äänenvoimakkuudessa. Lisäksi, kun käytät langallisia kuulokkeita, voit parantaa pakattujen musiikkitiedostojen äänenlaadun lähelle hifi-tasoa.

Äänentoiston parantaminen automaattisesti

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ääniasetukset.
    2. Jos DSEE HX on käytössä, poista se käytöstä napauttamalla liukusäädintä.
    3. Ota toiminto käyttöön napauttamalla kohdan ClearAudio+ liukusäädintä.

Ääniasetusten muokkaaminen manuaalisesti taajuuskorjaimella

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ääniasetukset.
    2. Jos ClearAudio+ tai DSEE HX on käytössä, poista se käytöstä napauttamalla liukusäädintä.
    3. Napauta Äänitehosteet > Taajuuskorjain.
    4. Jos haluat säätää ääniä manuaalisesti, vedä taajuusaluepainikkeita. Jos haluat valita jonkin valmiin asetuksen, napauta , valitse haluamasi asetus ja vahvista valinta napauttamalla OK.

Äänentoistoasetusten manuaalinen säätö ei vaikuta puheviestintäsovelluksiin. Esimerkiksi puheluiden äänenlaatu ei muutu.

Surround-äänten käyttöönotto

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ääniasetukset > Äänitehosteet > Surround-ääni.
    2. Valitse asetus pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle ja vahvista valinta napauttamalla OK.

Äänenvoimakkuuserojen minimointi dynaamisella normalisoinnilla

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ääniasetukset.
    2. Jos DSEE HX on käytössä, poista se käytöstä napauttamalla liukusäädintä.
    3. Ota toiminto käyttöön napauttamalla kohdan Dynaaminen normalisointi liukusäädintä.

Pakattujen musiikkitiedostojen laadun parantaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ääniasetukset.
    2. Ota toiminto käyttöön napauttamalla kohdan DSEE HX liukusäädintä.

Tämä asetus on käytettävissä vain langallisilla kuulokkeilla, jotka tukevat hifi-ääniä.