Älä häiritse-tila

Voit asettaa laitteen Älä häiritse -tilaan ja määrittää manuaalisesti, kuinka pitkään se on Älä häiritse -tilassa. Voit myös määrittää valmiiksi, että laitteesi on Älä häiritse -tilassa automaattisesti.

Älä häiritse -tilan käyttöön ottaminen

1. Avaa pika-asetusruutu vetämällä tilarivi kokonaan alas kahdella sormella.
    2. Ota Älä häiritse käyttöön napauttamalla .
    3. Jos haluat valita muita asetuksia, napauta asetuksen nimeä kohdan alla ja valitse asetus. Voit halutessasi määrittää myös aikarajoituksen.
    4. Napauta VALMIS.

Nopea Älä häiritse -tilan, värinätilan ja äänellisen tilan välillä vaihtaminen

1. Paina jompaakumpaa äänenvoimakkuusnäppäintä, kunnes näyttöön ilmestyy , tai .
    2. Voit siirtyä nopeasti värinätilasta äänelliseen tilaan (tai toisinpäin) napauttamalla tai . Jos haluat ottaa Älä häiritse -tilan käyttöön, paina äänenvoimakkuuden pienennysnäppäintä, kun olet värinätilassa.

Älä häiritse -tilan aikataulun määrittäminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Älä häiritse.
    2. Valitse haluamasi säännöt Automaattiset säännöt -kohdassa tai lisää uusi sääntö napauttamalla .
    3. Valitse sääntötyyppi
    4. Anna säännölle nimi ja napauta sitten OK.
    5. Valitse asetukset luomallesi säännölle. Aikasäännölle voit valita päivät ja kellonajat. Tapahtumasäännölle voit valita kalenterista tapahtuman, jonka kanssa se synkronoidaan.

Poikkeuksien määrittäminen Älä häiritse -tilassa

Voit valita, millaiset ilmoitukset voivat toistaa äänen Älä häiritse -tilassa ja suodattaa poikkeukset ilmoitusten lähettäjän mukaan. Yleisimpiä poikkeustyyppejä ovat seuraavat:
    • tapahtumat ja muistutukset
    • puhelut
    • viestit
    • herätykset ja hälytykset.

Poikkeusten yhdistäminen tiettyihin yhteystietotyyppeihin

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ei saa häiritä > Sallittu vain tärkeille.
    2. Napauta Puhelut tai Viestit.
    3. Valitse asetus.