Laitteen yhdistäminen USB-lisälaitteisiin

USB Type-C™ -isäntäsovittimella voit yhdistää laitteesi USB-lisävarusteisiin, kuten USB-massamuistilaitteisiin, peliohjaimiin, USB-näppäimistöihin ja USB-hiiriin. Jos USB-lisävarusteessa on USB Type-C -liitin, et tarvitse USB Type-C -isäntäsovitinta.

USB Type-C -isäntäsovittimia myydään erikseen. Sony ei takaa, että laitteesi tukee kaikkia USB-lisävarusteita.

Laitteessa on suojaton USB Type-C -portti. Jos laite kastuu, varmista, että portti on kuivunut kokonaan ennen USB Type-C -kaapelin liittämistä.