Yhteystietojen varmuuskopioiminen

Voit varmuuskopioida yhteystiedot sisäiseen tallennustilaan, muistikortille tai SIM-kortille.

Kaikkien yhteystietojen vieminen muistikortille

1. Etsi ja napauta sitä.
    2. Napauta > Asetukset > Vie > SD-kortille tai sisäiseen muistiin (.vcf-tiedosto).
    3. Napauta > SD-kortti.
    4. Valitse kohdekansio ja napauta sitten TALLENNA.

Yhteystietojen vieminen SIM-kortille

Kun viet yhteystietoja SIM-kortille, kaikkia tietoja ei välttämättä viedä. Tämä johtuu SIM-korttien muistirajoituksista.

1. Etsi ja napauta sitä.
    2. Napauta > Asetukset > Vie.
    3. Napauta Vie SIM-kortille ja napauta sitten OK.
    4. Valitse vietävät yhteystiedot ja napauta sitten Vie.
    5. Valitse asetus ja napauta sitten OK.

Kaikkien yhteystietojen vieminen sisäiseen muistiin

1. Etsi ja napauta sitä.
    2. Napauta > Asetukset > Vie > SD-kortille tai sisäiseen muistiin (.vcf-tiedosto).
    3. Napauta > Näytä sis. tallennustila.
    4. Napauta ja napauta sitten laitteesi mallinumeroa kohdan vierestä.
    5. Valitse kohdekansio tai napauta TALLENNA.