News Suite -sovelluksen käyttö

News Suite on monipuolinen uutissovellus, jossa hyödynnetään uudenlaista kahden välilehden käyttöliittymää: Uutiset-välilehdessä voit lukea viimeisimpiä uutisia, kun taas Omat syötteet -välilehdessä voit seurata itseäsi kiinnostavia asioita.

Note

News Suite -sovellus ei ole käytettävissä kaikilla markkina-alueilla.

News Suite -sovelluksen avaaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Icn sony app socialife ja napauta sitä.