Valokuvien ja videoiden jakaminen ja hallinta

Voit jakaa valokuvia ja videoita, joita olet tallentanut laitteeseesi. Voit myös hallita useita kuvia kerralla ja linkittää kuvia yhteystietoihin. Jos haluat vapauttaa tilaa ja välttää yllättävät tietojen menetykset, siirrä videosi ja kuvasi säännöllisesti tietokoneelle tai ulkoiseen tallennuslaitteeseen. Lisätietoja on kohdassa Tiedostojen hallinta tietokoneella.

Note

Et voi ehkä kopioida, lähettää tai siirtää tekijänoikeuksilla suojattuja kohteita. Joitakin kohteita ei lähetetä, jos tiedostokoko on liian suuri.

Valokuvan tai videon jakaminen

1. Etsi albumissa valokuva tai video, jonka haluat jakaa, ja napauta sitä.
    2. Tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä. Napauta sitten Icn sony home tap app share.
    3. Napauta sovellusta, jolla haluat jakaa valokuvan, ja lähetä se noudattamalla ohjeita.

Kuvan käyttäminen yhteystiedon kuvana

1. Kun katsot kuvaa, tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä ja napauta sitten Icn sony key menu > Käyttötarkoitus > Yhteystiedon valokuva.
    2. Valitse yhteystieto ja muokkaa sitten valokuvaa haluamallasi tavalla.
    3. Napauta TALLENNA.

Valokuvan määrittäminen taustakuvaksi

1. Kun katsot kuvaa, tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä ja napauta sitten Icn sony key menu > Käyttötarkoitus > Taustakuva.
    2. Noudata näytön ohjeita.

Valokuvan kiertäminen

1. Kun katsot kuvaa, tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä ja napauttamalla sitten Icn sony key menu.
    2. Napauta Kierrä ja valitse asetus. Valokuva tallennetaan uuden suuntaisena.

Valokuvan tai videon poistaminen

1. Kun katselet kuvaa, tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä ja napauttamalla sitten Icn sony menu delete.
    2. Napauta POISTA.

Valokuvien ja videoiden erien käyttäminen Albumi-sovelluksessa

1. Kun katselet valokuvien ja videoiden pikkukuvia albumissa, kosketa kohdetta ja pidä sitä alhaalla, kunnes se on korostettu.
    2. Valitse muut käsiteltävät kohteet napauttamalla niitä. Jos haluat valita kaikki kohteet, napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Valitse kaikki.
    3. Käsittele valitsemiasi kohteita työkalurivin työkaluilla.