Sovellusten asetusten palauttaminen

Voit palauttaa sovelluksen asetukset tai tyhjentää sovellustiedot, jos sovelluksesi lakkaa vastaamasta tai aiheuttaa ongelmia laitteessa.

Sovellusasetusten nollaaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Sovellukset.
    3. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Nollaa sovellusasetukset > Nollaa sovellukset.

Tip

Sovellusasetusten nollaaminen ei poista sovellustietoja laitteesta.

Sovellustietojen tyhjentäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Sovellukset.
    3. Valitse sovellus tai palvelu ja napauta sitten Tallennustila > TYHJENNÄ TIEDOT > OK.

Note

Kun tyhjennät sovellustiedot, valitun sovelluksen tiedot poistetaan laitteesta pysyvästi. Kaikkien sovellusten ja palveluiden tietoja ei ole mahdollista poistaa.

Sovellusvälimuistin tyhjentäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Sovellukset.
    3. Valitse sovellus tai palvelu ja napauta sitten Tallennustila > TYHJENNÄ VÄLIMUISTI.

Note

Kaikkien sovellusten ja palveluiden sovellusvälimuistia ei ole mahdollista tyhjentää.

Sovelluksen oletusasetusten tyhjentäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Sovellukset.
    3. Valitse sovellus tai palvelu ja napauta sitten Avaa oletuksena > OLETUSTEN TYHJENNYS.

Note

Kaikkien sovellusten ja palveluiden oletusasetuksia ei ole mahdollista tyhjentää.