Musiikin tunnistaminen TrackID™-tekniikalla

TrackID™-musiikintunnistuspalvelulla voit tunnistaa soivan kappaleen. Tallenna vain lyhyt näyte kappaleesta, niin palvelu ilmoittaa artistin, nimikkeen ja albumin muutamassa sekunnissa. Voit hankkia TrackID™-sovelluksen tunnistamia kappaleita ja tarkistaa TrackID™-listoista, mitä TrackID™-käyttäjät eri puolilla maailmaa etsivät. Parhaat tulokset saat, kun käytät TrackID™-ohjelmaa hiljaisessa ympäristössä.

TrackID:n yleiskatsaus

1 Avaa TrackID™-aloitusnäytön valikko napauttamalla Icn sony app calendar l
    2 Näytä hakuhistoria
    3 Selaa suosituimpia kappaleita ja soittolistoja, uusia kappaleita ja paljon muuta
    4 Tutustu siihen, mitä muut ovat hakeneet
    5 Hae kappaleen, albumin tai artistin tiedot
    6 Tunnista kuuntelemasi musiikki

Note

TrackID™-sovellusta ja joitain TrackID™-palvelun toimintoja ei välttämättä tueta kaikissa maissa ja kaikilla alueilla tai kaikissa verkoissa ja/tai kaikkien palveluntarjoajien toimesta TrackID™ voidaan yhdistää musiikin suoratoistopalveluihin, jos niitä on tarjolla maassasi.

Musiikin tunnistaminen TrackID™-tekniikalla

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta TrackID™ ja aseta laite musiikkilähteen lähelle.
    3. Napauta Icn sony app track id track. Jos TrackID™-palvelu tunnistaa kappaleen, tulokset tulevat näkyviin näyttöön.

Tip

Voit palata TrackID™-aloitusnäyttöön napauttamalla Icn sony key and back.

Kappaleen esittäjätietojen näyttäminen

1. Kun TrackID™-sovellus on tunnistanut kappaleen, tulos tulee näkyviin TrackID™-aloitusnäyttöön.
    2. Selaa tarkasteltavan tuloksen kohdalle ja avaa se napauttamalla sitä.

Kappaleen poistaminen kappalehistoriasta

1. Avaa TrackID™-sovellus ja selaa sitten poistettavan kappaleen kohdalle.
    2. Tuo Icn sony small app delete näkyviin napauttamalla näyttöä pitkään.
    3. Napauta Icn sony small app delete.

TrackID™ LIVE -palvelun käyttäminen

TrackID™ LIVE -palvelun avulla näet reaaliaikaisia tietoja haetuista kappaleista kaikkialla maailmassa. Voit käynnistää TrackID™ LIVE -palvelun kahdella tavalla:

• Napauta karttaa TrackID™-aloitusnäytössä.
    • Voit myös painaa Icn sony key menu ja napauttaa sitten TrackID™ LIVE.

Tip

Voit muokata sitä, kuinka nopeasti saat tiedot. Lisäksi voit mykistää kappalenäytteitä tai poistaa niiden mykistyksen.