Asetusten käyttäminen

Voit tuoda puhelimen asetukset näkyviin ja muuttaa niitä asetusvalikosta. Asetusvalikon voi avata sekä sovellusnäytöstä että pika-asetusruudusta.

Laitteen asetusvalikon avaaminen sovellusnäytöstä

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Asetukset ja napauta sitä.

Laitetietojen tarkasteleminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietoja puhelimesta.

Pika-asetuspaneelin käyttö

• Vedä tilariviä alaspäin kahdella sormella.

Pika-asetusruudussa näytettävien asetusten valitseminen

1. Vedä tilarivi täysin alas kahdella sormella ja napauta sitten MUOKKAA.
    2. Jos haluat lisätä asetuksen pika-asetuspaneeliin, vedä ja pudota sen kuvake näytön yläosaan. Jos haluat poistaa asetuksen, vedä ja pudota sen kuvake näytön alaosaan.

Pika-asetusruudun järjestäminen uudelleen

1. Vedä tilarivi kokonaan alas ja napauta sitten MUOKKAA.
    2. Napauta kuvaketta pitkään ja siirrä se sitten haluamaasi paikkaan.